Halden kommune Åpen søknad helse og mestring

Åpen søknad for sykepleier og vernepleier

Åpen søknad for sykepleier og vernepleier

-         Vil du bli med oss inn i en spennende fremtid? 

Halden er en idyllisk by beliggende ved Iddefjorden, rett ved grensen til Sverige. Brosteinsbelagte gater, store og små butikker, koselige restauranter, elvepromenade og gjestehavn finner du midt i sentrum. Vi har svært mange kulturarrangementer, et aktivt og variert idrettsliv og fantastiske friluftsmuligheter. Halden kommune har mål om å bli Norges mest innovative kommune – her er det lov å tenke nytt.

Er vi så heldig å få deg som sykepleier eller vernepleier i Halden kommune kan vi tilby deg en god arbeidsplass med mye kunnskap, varierte oppgaver og gode faglige utviklingsmuligheter sammen med dyktige kollegaer.

https://www.halden.kommune.no/tjenester/helse-og-mestring/planer-og-strategier/strategi-rekruttering/

 

Halden skal være et trygt sted å bo gjennom hele livet. For å få til det tilbyr Halden kommune en rekke tjenester. Kommunen har et helsehus og tre sykehjem. Vi har ulike botilbud som tilrettelagte boliger og bo og miljøarbeidertjeneste til de som trenger det, og hjemmesykepleie til de som med litt hjelp kan klare seg i eget hjem. Det gis også tjenester til mennesker med psykiske lidelser og/eller rusproblemer.

Halden kommune ønsker deg velkommen som sykepleier og vernepleier. Vi ser frem til å få en søknad fra deg. Du vil bli kontaktet innen en uke etter at vi har mottatt søknaden din.     

Del på:

Fylke:

  • Østfold
  • Akershus
  • Buskerud

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Arbeidssted:

Helse og mestring

Kontaktpersoner:

Kamilla Lehrmann

tlf: +47 41191625

mob: +47 41191625

Adresse:

Storgata 8 1771 Halden

Kart: