Halden kommune Ferievikarer i Helse og mestring

Sommervikarer i enhet rus og psykisk helse

Hos oss vil du få en spennende og lærerik sommer, med varierte arbeidsoppgaver. Du vil få mulighet til å bidra til at våre brukere får tilpasset hjelp slik at de kan bevare sine ferdigheter lengst mulig.

Beskrivelse av arbeidssted:

Enhet rus og psykisk helse er kommunens kompetansesenter innen fagfeltet og er et satsingsområde i kommunalavdeling Helse og mestring.

Oppfølgingsboligen psykisk helse er en av avdelingene i enheten og vi er nå på jakt etter sommervikarer i en bolig for personer med alvorlig psykisk lidelse og/ eller rusproblematikk. Tilbudet er basert på en helhetlig tankegang, og omfatter både bolig, praktisk bistand/boveiledning og helsetjenester i hjemmet. Oppfølgingsboligen består av 22 leiligheter fordelt på 4 hus. Det ene huset har døgnbemanning og inneholder, i tillegg til 7 boenheter, personalbase og stue for miljøarbeid. Det er i dag 14 ansatte ved boligene.

Stillingens arbeidsområder/oppgaver:

Som sommervikar hos oss deltar du i den daglige oppfølgingen av våre brukere, og dette innebærer stell, pleie og praktisk hjelp. Du vil få opplæring.

Å være sommervikar hos oss innebærer arbeid dag/kveld eller natt, og hver 2. helg.

Ønskede kvalifikasjoner:

Du kan være autorisert sykepleiere/vernepleier/fagarbeider i helsefag, eller student - fortrinnsvis innenfor relevante helse- og sosialfaglige utdanninger. Dersom du studerer innenfor andre studieretninger vil du også kunne komme i betraktning. En forutsetning er at du har lyst å jobbe innenfor dette fagområdet.

Du må kunne kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig.

I denne sommerjobben er det viktig at du har evne til å vise respekt og ydmykhet i møte med mennesker. Du må være fleksibel og imøtekommende. Hvis du i tillegg er løsningsorientert, har en høy grad av stabilitet og har gode samarbeidsevner, vil du høyst sannsynlig passe inn og være en positiv bidragsyter hos oss.

Søkere med formell kompetanse vil bli foretrukket så lenge de oppfyller øvrige kvalifikasjonskrav.

Dersom du kan jobbe hele sommerturnusperioden (uke 25-31) vil du bli foretrukket.  

Søknadene vil bli vurdert fortløpende, og da det vil være behov for å ansette over en lengre tidsperiode, vil det ikke sendes avslagsbrev. Dersom du er aktuell som sommervikar vil du bli kontaktet.

Generelle betingelser:

Pliktig medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning med 2%. 

Alle som blir ansatt i kommunalavdeling Helse og mestring i Halden kommune må fremlegge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Søknad sendes:

Søknad med CV sendes elektronisk via knappen "Send søknad". 
Ved behov for veiledning ved utfylling av elektronisk søknad, kontakt Halden kommunes servicesenter.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV og som grunnlag til lønnsfastsettelse. Ansiennitet blir vurdert og fastsatt basert på vedlagt dokumentasjon.

Dersom det går fram av din søknad at du ønsker konfidensiell behandling, gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søker kan gjøres offentlig, selv om søker selv har bedt om konfidensiell behandling. Søker vil da få informasjon om dette - jfr. Offentleglova §25.
Som søker til en offentlig stilling har også du krav på å få tilgang til utvidet søkerliste med informasjon om øvrige søkere.

Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte avdelingsleder Jane Aastorp-Raaden på 93243208 eller epost jane.christin.aastorp-raaden@halden.kommune.no

 

Del på:

Fylke:

  • Østfold
  • Akershus
  • Buskerud

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

30.06.2024

Arbeidssted:

Halden

Kontaktpersoner:

Jane Aastorp-Raaden

mob: +47 93243208

Adresse:

0000

Kart: